Роздільний збір розпочато!

waste

Роздільний збір розпочато!

В небі згорають озонові діри,

Сохнуть річки,вигорають ліса,

Сміттю і бруду не знаємо міри,

Де вже й поділась отая краса?

Я закликаю вас браття і сестри

Землю свою берегти,цінувать .

Гідність людини крізь роки пронести

І екологію врятувать!

Однією з головних проблем поводження з відходами є правильний поділ побутових відходів (ТПВ ), що дозволяє переробити їх більш якісно,з меншими витратами енергії,часу і людського ресурсу і,що важливо,зменшити об’єм відходів, які вивозяться на полігон і забруднюють навколишнє середовище. На нашу думку ,правильним рішенням даного завдання є роздільний збір побутових відходів кожним мешканцем Умані.

28 листопада 2016 року буде розпочато роздільний збір побутових відходів на 29 вулицях і провулках нашого міста.

Вибір вулиць і провулків не був випадковим ,адже мешканці даного мікрорайону переуклали договори з ТОВ «ЕКОКЛІНЕР» і не мають заборгованості по сплаті за надані комунальні послуги.
Назва вулиці Назва вулиці Назва вулиці
1 Вул. Степова 11 Вул. Залізняка 21 Вул.  Молодогвардійська
2 Вул. Радзієвського 12 Пров.Залізняка 22 Пров. Молодогвардійський
3 Вул. Чернишевського 13 Пров. Пролетарський 23 Вул. Гастелло
4 Пров. Чернишевського 14 Вул. Чкалова 24 Вул. Вернадського
5 Вул. Ганжі 15 Пров. Чкалова 25 Пров. Православний
6 Пров. Бойчука 16 Вул. Зарічна 26 Вул. Кошового Олега
7 Вул. Карпінського 17 Пров. Зарічний 27 Вул. Космедем’янської Зої
8 Пров. Карпінського 18 Вул. Н.Левицького 28 Вул. Північна
9 2 пров. Карпінського 19 Вул.  Заводська 29 Пров. Північний
10 Вул. Зоряна 20 Пров. Західний    
Роздільний збір відбуватиметься сортуванням всіх відходів на дві групи : сухі та мокрі. Сухі відходи – це відходи ,що придатні для вторинної переробки ,зокрема картон ,папір, плівка, поліетилен, скло,пластикові пляшки,жестяні банки,пластмаса. Мокрі відходи – це вологі харчові відходи ,зокрема залишки їжі,овочів,фруктів і.т.д. Кожен абонент буде забезпечений БЕЗКОШТОВНИМИ пакетами для роздільного збору в себе вдома. Синій пакет об’ємом 120 літрів – для сухих відходів в кількості 5 штук. Чорний пакет об’ємом 120 літрів – для мокрих  відходів в кількості 5 штук. Пакети для роздільного збору будуть роздані в період з 14 по 21 листопада 2016 року. Всі мешканці вказаних вулиць з 22 листопада розпочинають роздільний збір відходів в себе вдома на дві групи : сухі відходи – синій пакет ,мокрі відходи – чорний пакет. Перший роздільний вивіз побутових відходів відбудеться за графіком  двома автомобілями 28 листопада 2016 року . Кожен абонент, як і завжди  за графіком ,щопонеділка починаючи з 28 листопада , виставляє біля власного помешкання два пакети :синій з сухими відходами та чорний з мокрими. Наступний графік  роздільного вивозу буде незмінним : щопонеділка -5 грудня, 12 грудня,19 грудня,26 грудня. Велике прохання до мешканців вказаних вулиць та провулків серйозно поставитись до сортування побутових відходів на дві групи – сухі та мокрі .

Додаткову інформацію  можна отримати в абонентський службі товариства.

Тел. 096-222-99-22 або 6-96-90

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *